Başhekime silahlı saldırıda şüpheli polis memuruna tutuklama

Başhekime silahlı saldırıda şüpheli polis memuruna tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir özel hastenenin başhekimi Dr. Yener Bakan'ı silahla ağır yaraladığı iddia edilen polis memuru tutuklandı.

İddiaya göre, Salihli ilçesinde, bir özel hastanenin başhekimi ve ortopedi uzmanı Dr. Yener Bakan, polis memuru Vatan M'nin (40) silahlı saldırısına uğradı.
Vatan M, özel hastanenin birinci katındaki koridorda, bilinmeyen bir nedenle Bakan'a (51) tabancayla ateş etti. Kasığına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yener, aynı hastanede ameliyata alındı.
Saldırının ardından hastanenin özel güvenlik görevlileri, şüpheli Vatan M'yi yakalayarak, silahıyla birlikte polislere teslim etti.
Karaman'da görev yaptığı belirtilen polis memuru Vatan M, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
- İlçedeki 3 özel hastane, saldırıyı kınadı
Özel Salihli Hastanesi, Özel Medi Güven Hastanesi ve Özel Can Hastanesi adına açıklama yapan Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner, "Sağlıkta başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin çok acı, çok düşündürücü bir örneğini bugün kendi hastanemizde yaşadık" dedi.
Başhekim Ortopedi Uzmanı Dr. Bakan'ın saldırı sonucunda ağır yaralandığını belirten Keskiner, "Doktorumuz, saldırıya uğradığı sırada ameliyathanede, acil operasyona alınması gereken bir hastasını asansörün önünde beklemekteydi" diye konuştu.
- İzmir'e sevk edildi
Merminin başhekim Bakan'ın kasığına isabet ettiğini ve aort damarını yırttığı bilgisini veren Keskiner, "Arkadaşımız buradaki müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...