Başbakanlık’ta duygusal veda

Başbakanlık’ta duygusal veda

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık personeliyle vedalaştı. Çankaya Köşkü’nün resmî tören alanına eşi Semiha Hanım ile birlikte gelen Yıldırım, burada bir konuşma yaptı.

Damla Peker ANKARA

“Sistemler değişir, asıl olan değerlerdir. Hukuka dayalı, insan haklarını önemseyen, önceleyen demokrasi, ülkemizin, hepimizin ortak paydasıdır” diyen Yıldırım, şunları kaydetti: “Küresel rekabetin yoğunlaştığı, her gün yeni ve çok önemli gelişmelerin yaşandığı dünyada, krizlere gebe bir yönetim sistemiyle Türkiye yol alamazdı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde vesayet odakları ve terörle daha etkin mücadele olacak, ekonomik büyüme sürdürülebilir hale gelecek.  Yürütme gücünü kullanacak olan Cumhurbaşkanımız da halka karşı doğrudan sorumlu olacaktır.” Başbakan, personeline, “İki yıllık süre içinde bilerek, bilmeyerek birbirimize hakkımız geçmiştir. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana da helal olsun” diye seslendi.
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...