Başbakan'ın Elazığ mitinginde ilginç pankart

/ Kaynak: İHA
Başbakan'ın Elazığ mitinginde ilginç pankart

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi için Diyarbakır'dan Elazığ'a gelen genç, "Başbakanım Evlenmek İstiyorum" pankartı açarak yardım istedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'da gerçekleştirdiği miting için Diyarbakır'dan Elazığ'a gelen 32 yaşındaki Kadir Aydoğmuş isimli bir genç açtığı ilginç pankartla dikkatleri çekerken, sesini duyurmak için 1 günde tam 500 kilometre yol kat ettiğini söyledi. İşsiz genç tek isteğinin evlenmek ve aile kurmak olduğu belirtildi. Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'da geçen yıl gerçekleştirdiği mitingde de sesini duyurmak isteyen ve "Sayın Başbakanım Evlenmek İstiyorum" yazılı bir pankart açan Kadir Aydoğmuş, bu kez sesini duyurmak için önce 150 kilometre yol kat edip Elazığ'a gelip burada mitinge katıldı. Ardından da 100 kilometre daha mesafe kat ederek Malatya'da Başbakan Erdoğan'ın gerçekleştirdiği diğer bir mitinge katıldı. Ailesinin maddi durumu olmadığı için Diyarbakır'da kardeşiyle birlikte yaşayan Aydoğmuş, uzun süredir iş aradığını ve bulamadığını, bu yüzden de evlenemediğini belirterek, Başbakan Erdoğan'dan kendisine iş bulmasını istedi. Başbakanı çok sevdiğini ve kendisi için hem Elazığ, hem de Malatya mitinglerine Diyarbakır'dan katılıp bir günde 500 kilometre yol kat ettiğini ifade eden Kadir Aydoğmuş, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta 3 çocuk istediğini söyleyerek kendisinin de iş bulup evlenmesi halinde 3 değil, 5 çocuk istediğini ve çocuklarının da adlarını Recep, Tayyip ve Erdoğan koyacağını kaydetti.

Başbakan'ın Elazığ mitinginde ilginç pankart

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...