Başbakanı taşıyan otobüs üst geçide sürttü

/ Kaynak: CHA
Başbakanı taşıyan otobüs üst geçide sürttü

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Erdoğan, Havalimanı'nda yaptığı açıklamanın ardından evine giderken kendisini taşıyan otobüs üst geçide sürttü. Otobüsün üst kısmından kıvılcımlar çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamanın ardından evine giderken kendisini taşıyan otobüs üst geçide sürttü. Otobüsün üst kısmından kıvılcımlar çıktığı görüldü. nbsp;Kuzey Afrika gezisinin ardından geldiği Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Erdoğan, daha sonra evine dönerken konuşma yaptığı otobüse bindi. Yolda kendisine sevgi gösterilerinde bulunan ve konvoy oluşturan halkı selamlayan Erdoğan'ın aracı, Okmeydanı'na geldiğinde tadilat yapılan Talatpaşa Köprüsü'ne sürttü. Üst kısmından kıvılcımlar çıkan otobüs, duraksamadan yoluna devam etti. Korumaların aracın üst kısmını kontrol ettikleri görüldü. nbsp;
VATANDAŞLAR YOL BOYUNCA BAŞBAKAN'A EŞLİK ETTİ nbsp;
Kuzey Afrika dönüşü havalimanında açıklama yapan Başbakan Erdoğan'ı binlerce kişi karşıladı. Son günlerde yaşanan olaylara tepki olarak Atatürk Havalimanı'na toplanan vatandaşlar, Başbakan'ın evine gidişini de takip etti. Yolda kornalar çalan ve bayraklar sallayan vatandaşlara Başbakan Erdoğan da el sallayarak karşılık verdi. nbsp;
Erdoğan'a eşlik edip destek olanlar arasında sinema oyuncusu Ebubekir Öztürk de vardı. Başbakan Erdoğan'a iltifatlar eden oyuncu Öztürk, kendisini gören hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...