Başbakan'dan Almanya açıklaması: İnşallah daha iyi olacak

Düzenleyen:
Başbakan'dan Almanya açıklaması: İnşallah daha iyi olacak

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yıldırım, "Almanya-Türkiye ilişkilerinde geçtiğimiz dönemde meydana gelen bazı sıkıntılar bugün giderilmiş gibi gözüküyor. İnşallah daha iyi olacak." açıklamasında bulundu.

Türkiye-Almanya ilişkileri konusunda Yıldırım, "Bundan sonra ilişkilerimizi geliştirecek adımları karşılıklı atacağız. Bunu yaparken tabii ki bizim beklediğimiz, birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya yönelik zararlı faaliyetlere izin verilmemesi, terör örgütlerine müsamaha gösterilmemesi. Bu bizim olmazsa olmazımız." diye konuştu.

MERKEL'DEN DENİZ YÜCEL AÇIKLAMASI

Merkel, "Deniz Yücel'in serbest bırakılmasından memnunum" dedi.

BAŞBAKAN DENİZ BAYKAL’I UNUTMADI

Başbakan Binali Yıldırım, Münih’te tedavisi süren CHP Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etmek istedi.  Ancak enfeksiyon riski sebebiyle doktorlar izin vermedi. Bunun üzerine Baykal’ın kızı Aslı, kaldığı otele gelerek Başbakan’a babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...