Başbakan'a Taksim'den bir heyet daha

/ Kaynak: İHA
Başbakan'a Taksim'den bir heyet daha

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan, bugün Hülya Avşar ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından akşam saat 22.30'da 8 sanatçıyı birden kabul edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Hülya Avşar ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından akşam saat 22.30'da 8 sanatçıyı birden kabul edecek. Başbakan Erdoğan ile görüşecek olan sanatçıların ise Sunay Akın, Yavuz Bingöl, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Sertap Erener, Mahsun Kırmızıgül, Nebil Özgentürk ve Ali Sunal olduğu öğrenildi. nbsp;Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı ile ilgili yaptığı görüşmeler çerçevesinde bu akşam 8 sanatçıyı ve Taksim Dayanışma'dan 2 ismi kabul edecek. Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşecek olan kabulde Taksim Dayanışma'dan TMMOB Başkanı Eyüp Muhcu ve Semt Dernekleri Sözcüsü Cem Tüzün yer alacak.
Başbakan Erdoğan ile görüşecek olan sanatçıların ise Sunay Akın, Yavuz Bingöl, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Sertap Erener, Mahsun Kırmızıgül,Nebil Özgentürk ve Ali Sunal'dan oluşacağı öğrenildi. nbsp;Görüşme ise saat 22.30 sıralarında gerçekleşecek.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...