Başbakan Yıldırım: Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşlar iptal

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşlar iptal

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yıldırım, ''Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar süresiz olarak iptal edilmiştir. Orada mağdur olan vatandaşlarımız varsa bunları almak için özel uçak gönderebileceğiz'' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale Bayramiç'te açıklama yaptı.

Yıldırım şöyle konuştu:

''Bugün saat 18.00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar iptal edilmiştir, süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak merkezi hükümetinin Sivil Havacılık İdaresi'nin aldığı karara uygun olarak biz de Süleymaniye, Erbil'e sefer yapmayacağız.Türkiye olarak hem THY hem de özel şirketlerimiz seferleri durduruyor eğer orada mağdur olan vatandaşlarımız varsa bunları almak için özel uçak gönderebileceğiz. Bu işlerde Türkiye'nin şakası olmadığını bir kez daha anlamalarını bekliyoruz. Önlemlerimiz bununla sınırlı değil. Peyderpey atacağımız adımları da kamuoyuyla paylaşacağız.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...