Başbakan Yıldırım: Mücadelemiz sürecek

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: Mücadelemiz sürecek

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’nin sınırlarının hemen dibinde bir oldu bittiye asla müsaade etmeyeceğini söyledi.

İsmail SONSUZ ANKARA

Yıldırım, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma özetle şöyle: “Musul’da olan biteni yakından takip ediyoruz. Her gelişmeye uygun planlarımız, hesaplarımız yapılmıştır. Hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Türkiye’nin aleyhine herhangi bir durum ortaya çıkarsa gereken adım anında atılacak, misliyle karşılık verilecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın altını çizdiği, ‘Operasyon da olacağız, masada da olacağız.’ sözünün arkasındayız. İşte şu anda operasyonda ön saflarda olanlar, bizim Başika’da eğittiğimiz milislerdir, Ninova mücahitleridir. Peşmergelerle birlikte operasyona katılmışlardır. Sınırlarımızın hemen dibinde bir oldubittiye asla müsaade etmeyiz. Irak’ta yeni Yezitlere de yeni Kerbela’lara da asla göz yummayacağız. 
Türkiye’nin bekası için, istiklal ve istikbalimiz için içeride ve dışarıda ne gerekiyorsa yapacağız. Bunları yaparken adaletten, uluslararası hukuktan ve meşruiyetten ayrılmadan terörle mücadele devam edecek hem de bölgenin barışı için Türkiye olarak katkı sunmayı sürdüreceğiz. Kimsenin toprağında gözümüz yok. 

SİZ DE BU KERVANA KATILIN…

Türkiye’nin yeni bir anayasa ihtiyacı olduğu her zeminde konuşuluyor... Bahçeli’nin tutumu gayet nettir. Ben buradan ana muhalefet partisi liderine, Sayın Kılıçdaroğlu’na da çağrıda bulunuyorum: Gelin siz de bu kervana katılın.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...