Başbakan Yıldırım: 'Alçak örgütü çökerttik'

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: 'Alçak örgütü çökerttik'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) üyeleri ile istişare toplantısı yaptı. Yıldırım konuklara hitabında özetle şunları söyledi:

“Millet olarak hep birlikte ayağa kalktık ve büyük bir belayı defettik, büyük bir vesayet odağını yok ettik. Himmet diye haraç toplayan, soruları çalan, şantaj yapan, tehdit eden, insanların haremine giren, onları fişleyen bu alçak örgütü çökerttik. Darbeyi boşa çıkaran millet sayesinde demokrasimiz o arbededen güçlenerek çıkmıştır. Siyasi istikrar, güven, hukukun üstünlüğü daha da pekişmiştir. Nasıl İsrail ile sorunlarımızı bir noktaya getirdiysek, çözdüysek, nasıl Rusya ile işleri tekrar rayına soktuysak, Suriye’de de bölgedeki diğer ülkelerde de çok daha güzel gelişmeleri inşallah yaşayacağız. Bunun süreci başlamıştır, adımları atılmıştır.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...