Başbakan, Petek Dinçöz'ü cevapsız bırakmadı

Başbakan, Petek Dinçöz'ü cevapsız bırakmadı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslenen Petek Dinçöz'ün yardım çağrısı karşılık buldu.

Önceki gün katıldığı bir televizyon programında gözyaşları içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslenen Petek Dinçöz'ün yardım çağrısı karşılık buldu.

Başbakan Erdoğan, danışmanlarından birini görevlendirdi ve Dinçöz'ü arattı. Başbakan, Dinçöz'ün taleplerinin ne olduğu ve neler yapılması gerektiğinin belirlenmesini istedi. Başbakan'ın danışmanı gerekenin yapılacağını Dinçöz'e iletti.

Petek Dinçöz ise Twitter hesabından Başbakan'a teşekkür etti.

Eski eşi Can Tanrıyar'ın kendisine şiddet uyguladığını, tehdit ettiğini ve işlerini engellediğini öne sürerek, "Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum, bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum, Emine Hanım'a sesleniyorum" diye ağlayan Dinçöz şu tweet'i attı: "Dün (önceki gün) katıldığım TV programı sonrası Sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet için minnettarım. Çok çok teşekkür ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...