Başbakan Erdoğan'ın akşamki TV programı iptal edildi

Başbakan Erdoğan'ın akşamki TV programı iptal edildi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan Van mitingindeki ses probleminden sonra kendi sesini dinledi ve akşam katılacağı ATV ve A Haber ortak yayını iptal etmeye karar verdi.

Başbakan Erdoğan seçim öncesi çalışmalarına Van'da devam etti. Ses kısıklığı sorunu yaşayan Erdoğan Van'da seçim konuşması sırasında rahatsızlığından dolayı çıkan ses herkesi şaşırttı. Uzmanlar ise Başbakan'ı ses istirahatine çekilmesi konusunda uyardı. Miting sonrası kendi konuşmasını dinleyen Erdoğan, akşam katılacağı ATV ve A Haber ortak yayını iptal etmeye karar verdi. Erdoğan'ın konuşması sosyal medyada da çok konuşuldu.


SESİNİ DİNLEDİ CANLI YAYINI İPTAL ETTİ
Başbakan Tayyip Erdoğan, Van konuşmasından sonra kürsünün arkasındaki odasına geçti. Mitinglerden hemen sonra meydandan ayrılan Erdoğan, bu kez odada 15 dakika bekledi. Erdoğan'ın bu sırada konuşma kayıtlarını istediği ve sesini ekrandan dinlediği öğrenildi. Ekrandaki ses tonunu beğenmeyen Erdoğan'ın, bu nedenle akşam ATV ve A haberin yapacağı ortak yayına katılmaktan vazgeçti. HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...