Başbakan Erdoğan'dan kahvehane ziyareti

Başbakan Erdoğan'dan kahvehane ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Trakya turuna çıkan Başbakan Erdoğan, Edirne ziyaretinde Keşan'da bir kahvehaneye uğradı ve vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne ziyaretinde Uzunköprü'den sonra geldiği Keşan İlçesi'nde bir kahvehaneye uğradı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, futbol anılarından bahsetti. Çayı çok beğenen Başbakan, kahvehane sahibine "Rize'nin çayı mı bu" diye sordu. Erdoğan kahvehanedeki vatandaşlara "Tarım bakanından memnun musunuz" diye de sordu. Kahvehane çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocukları seven Erdoğan, buradan stadyuma geçerek helikopterle İstanbul'a hareket etti.
Başbakan Erdoğan'dan kahvehane ziyaretiBaşbakan Erdoğan'dan kahvehane ziyaretiBaşbakan Erdoğan'dan kahvehane ziyaretiBaşbakan Erdoğan'dan kahvehane ziyareti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...