Başbakan Erdoğan'dan havalimanında mini zirve

Başbakan Erdoğan'dan havalimanında mini zirve

GÜNDEM Haberleri

Uzakdoğu temaslarının ardından sabah 05.30'da İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan, Atatürk Hava Limanı Devlet Konukevi'nde bakanlarla bir süre görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Japonya ve Malezya'daki temaslarının ardından THY'ye ait uçakla sabah 05.30'da İstanbul'a geldi. Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'nda Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve diğer yetkililer karşıladı. Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da İstanbul'a geldi.

Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda kendisini karşılamaya gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, İçişleri Bakanı Ala, Adalet Bakanı Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, İstanbul Valisi Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Altınok, İstanbul Büyük Belediye Başkanı Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Demir ile yaklaşık 1 saat görüştü.

Erdoğan görüşmenin ardından Kısıklı'da bulunan konutuna geçti. Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan ise görüşme başladığı sıralarda havalimanından ayrılarak Kısıklı'da ki konuta geçtiği görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...