Başbakan Erdoğan'dan flaş 1 Mayıs açıklaması

Başbakan Erdoğan'dan flaş 1 Mayıs açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan 1 Mayıs'ta Taksim'in gösterilere açılmayacağını söyledi.Erdoğan, "Miting mi yapacaksın git Yenikapı'da, Maltepe'de yap" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Haydarpaşa Limanı'nında tünel açma töreninde konuştu. 1 Mayıs'ta Taksim'in gösterilere açılmayacağını söyleyen Erdoğan, "Gelip vatandaşımızın, esnafımızın camını, çerçevesini indirecek şekilde Taksim'de, Kadıköy'de miting yapılmayacak.Miting mi yapacaksın git Yenikapı'da, Maltepe'de yap" dedi.

İstanbul Boğazı altındaki tünelin kazı çalışmaları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın da katıldığı törenle başladı.

Deniz tabanının altındaki çalışmalar; boyu 120 metre, ağırlığı ise 3 bin 400 ton olan ve proje için özel olarak tasarlanan TBM adı veriyen tünel açma makinesi ile gerçekleştirilecek.

Avrasya Tüneli, Göztepe-Kazlıçeşme arasındaki yolculuk süresini 15 dakikaya indirecek.

Avrasya Tüneli, İstanbul'daki trafik sorununun çözümüne ve İstanbul Boğazı karayolu geçişine katkı sağlamak amacıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...