Başbakan Erdoğan'dan 'cumhurbaşkanı' açıklaması

Başbakan Erdoğan'dan 'cumhurbaşkanı' açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin Çankaya'ya çıkacağı, Abdullah Gül'ün Başbakan olacağı iddialarına cevap verdi.

Başbakan Erdoğan, gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi önemli mesajlar verdi. Kendisinin Çankaya'ya çıkacağı, Abdullah Gül'ün Başbakan olacağı iddialarına cevap verdi. Biz kendi aramızda bunu konuşmadık. Hayır böyle bir kararım kesin olarak yok. Zaten böyle bir kararım olsaydı açıklardım. Bizim sistemimiz istişareye bağlıdır.Partim hangi görevi benden isterse ben onu yapmanın gayreti içersinde olurum. Bütün basamakları tırmanarak geldim. Hiçbir zaman isteyen olmadım. Biz hep görevlendirme noktası olduk. Temayül yoklaması dediğim olaylarda hep böyle olmuştur. Ve her zamanda da doğru kararları almışızdır. Partinin içersinde bir bölünmenin olmasına asla izin vermeyiz. Partim kimi isterse ona tabi oluruz. Bunu aramızda müzakeresini yapar ona göre de adımımızı atarız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...