Başbakan Erdoğan'a rekor bağış!

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan'a rekor bağış!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına 90 bin 382 kişinin bağış yaptığı açıklandı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın seçim kampanyasına bugüne kadar 90 bin 382 kişi 24 milyon 337 bin 697 lira bağış yaptığı açıklandı.

Açıklanıp açıklanmayacağı tartışma konusu olan bağış miktarını Erdoğan ve Ak Parti'yi destekleyen akkulis rumuzlu Twitter adresinden paylaşıldı.

Başbakan Erdoğan'a rekor bağış!

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ORHANELİ'DEN BÜYÜK DESTEK

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için AK Parti Orhaneli İlçe Başkanlığı seçim hesabına bağış kampanyası başlattı.

AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Akyurt, İl Yöneticisi Nesri Demir ve yaklaşık 470 partili Erdoğan'a bağışta bulunmak için Ziraat Bankası önünde toplandı. Partililer, Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanması için bankaya giderek para yardımında bulundu. "Bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kampanya süresince destek olmak, ona yüreğimizden kopan desteği göstermek adına ilçe teşkilatı olarak burada toplandık" diyen Aykurt, "Burada yapılacak olan desteğin asıl amacı Orhaneli olarak Başbakanımızın arkasında olduğumuzu ve desteklediğimizi göstermektir. 10 Ağustos'ta da milletimiz teveccühünü Türkiye'yi marka bir ülke haline getiren Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacaktır" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...