Başbakan Erdoğan, Priştine'ye gitti

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan, Priştine'ye gitti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Limak tarafından inşa edilen uluslararası havalimanının açılış törenine katılmak üzere başkent Priştine'ye gitti.

Başbakan Erdoğan, Priştine Uluslararası Adem Yaşari Havalimanı'nda Kosova Başbakan Haşim Taçi tarafından resmi törenle karşılandı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın eşlik edeceği Erdoğan'ın heyetinde milletvekili ve iş adamları da yer alıyor. Başbakan Erdoğan, Adem Yaşari Havalimanı'nın açılış törenine katılacak. Erdoğan açılış töreninin ardından Kosovalı Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Prizren'e hareket edecek. Kosova Başbakanı Haşim Taçi ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın eşlik edeceği Prizren temasları çerçevesinde Erdoğan, yakın dostu Hacı İlyas Uka'nın evinde yemek yiyecek. Erdoğan'ın, Prizren'in tarihi Şadırvan Merkezi'nde Kosovalılar'a hitaben bir konuşma yapması planlanıyor. Öte yandan, Prizren'de ziyaret nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alınmış durumda. Kosova, Türkiye ve Arnavutluk bayraklarıyla donatılan şehirde halk Erdoğan'ın gelişini bekliyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...