Başbakan Erdoğan Malatya Belediyesi'ni ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan Malatya Belediyesi'ni ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Malatya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belediyeyi ziyaret etti.

Malatya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belediyeyi ziyaret etti. nbsp;Dün gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni'nin ardından geceyi Malatya'da geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.00'de Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'ın ziyaretine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Malatya Valisi Vasip Şahin, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Güldal Akşit, Malatya Milletvekilleri H.Cemal Akın, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte çok sayıda bürokrat da eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Malatya'da ağırlamanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, başta Horata Vadisi projesi, Kentsel Dönüşüm projesi ve çevre yolu düzenlemeleri olmak üzere belediye çalışmaları ile ilgili kısa bir brifing verdi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret anısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a el dokuma kilim, Malatya Belediyesi Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan III. Ahmet dönemine ait bir ferman örneği ile kayısı hediye etti.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...