Başbakan Erdoğan: İstikametimizi millet çizer

Başbakan Erdoğan: İstikametimizi millet çizer

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, 'Bizi kapatmak için çok yol aradılar. Milletimizin hayır dualarıyla, aklı selim sahibi yargı mensuplarıyla yolumuza devam ettik' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katılmak için gittiği Muğla'da, gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. Konuşmasına merhum Başbakan Adnan Menderes'in 'Yeter söz milletindir' sözlerine atıf yaparak başlayan Erdoğan, özetle şunları söyledi: "3 Kasım 2002'de biz de bir ilave yaptık. 'Yeter, söz de karar da milletindir' dedik. Milletimiz bizi seçti. Ama istiyoruz ki yerelde de bu görevi bize verin. Çünkü ak belediyecilikle merkezi yönetimin bütünleşmesi, Muğla'nın sıçrama yapması demektir. Onun için kapı kapı dolaşacağız. Söz, karar, yetki sizindir. Zaman zaman yetkinizi elinizden almak istediler. Her ihtilalde, devrimde 10-15 yıl geri gittik. 330'un üzerinde vekille iktidarız. Bizi kapatmak için yollar aradılar, başaramadılar. Milletimizin hayır dualarıyla, aklı selim sahibi yargı mensuplarıyla AK Parti yoluna devam etti. Bu ülkenin istikametini çeteler, sermaye sahipleri, belli medya kuruluşları, belli güç odakları, başka çevreler değil, sadece aziz milletim, milletin meclisi çizer. Kimin ne meselesi varsa, buna TBMM çatısı altında çözüm arar. Siyaset kurumunun yıpratılmasına göz yummayacağız. Türkiye'de sesi çok çıkanın değil, çok gürültü yapanın değil, tencere-tava çalanın değil, çok parası olanın değil, sadece milletin dediği olur." nbsp;MUĞLA ADAYI REKTÖR MANSUR HARMANDAR
Erdoğan, CHP'nin muhalefetine rağmen yerel seçimlere büyükşehir olarak giren Muğla'nın çehresinin yeni dönemde değişeceğini dile getirerek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar olduğunu açıkladı. Başbakan, eşi Emine Erdoğan'a hakaret eden CHP'li Kamer Genç'e de atıfta bulunarak şunları söyledi: "Öyle lafla kadına siyasi hak verilmez, saygı olmaz. Eşim olduğu için ben konuşamıyorum. Ama görüyorum ki milletimiz, kadınlarımız konuşuyor. Adını ağzıma almak ona taltif olur, onun için alamam. Dolayısıyla bunun gereğini benim milletim yapar. 4 ay sonra o zihniyete Muğla, dersini vermeli."


nbsp;Başbakan Erdoğan: İstikametimizi millet çizer

ÇAY İÇTİ, HESAP ÖDEDİ

Erdoğan Marmaris'te bir esnafın çay daveti üzerine lokantada eşi Emine Hanım'la birlikte çay içti. Lokanta personeliyle sohbet eden Başbakan, çıkışta hesabı ödedi. Erdoğan partisinin Marmaris'teki bir otelde verdiği yemeğe de katılarak konuşma yaptı.



nbsp;Başbakan Erdoğan: İstikametimizi millet çizer

ÖDÜLÜNÜ ERDOĞAN'IN ELİNDEN ALDI

Başbakan Erdoğan, TİM tarafından düzenlenen İnovasyon Haftası'nın kapanış oturumunda çalışmaları ödüllendirilen şirket ve yöneticilerine ödüllerini verdi. Arçelik adına ödülü Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Koç aldı. Törene Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi de katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...