Başbakan Erdoğan 'Hayat Hikayesi' üzerine söyleşi yapacak

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan 'Hayat Hikayesi' üzerine söyleşi yapacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hayat hikayesiyle ilgili Beyaz TV'de yarın canlı yayınlanacak bir söyleşiye katılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hayat hikayesiyle ilgili bazı sanatçıların görüşleri, cezaevinde kaldığı dönemi anlatan canlandırmalar ve çocuklarla yapılan röportajların yer aldığı klipler üzerine, Beyaz TV'de yarın canlı yayınlanacak bir söyleşiye katılacak. Alınan bilgiye göre, aylar süren hazırlıkların ardından yarın saat 21.00'de yayınlanacak "Ustanın Hikayesi" adlı programda, Başbakan Erdoğan'ın insani yönü ön planda tutularak hazırlanan klipler sunulacak.
Başbakan Erdroğan'ın doğduğu günden AK Parti 'nin kuruluşuna, hapisten Başbakanlık günlerine kadar hayat hikayesinin işleneceği programda, sanat dünyasından Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Kenan Işık, Acun Ilıcalı, spor dünyasından Fatih Terim ve Hidayet Türkoğlu ile Erdoğan hakkındaki görüşlerini yansıtan klipler de yer alacak. Erdoğan, yurdun farklı illerinden çocukların da kendisiyle ilgili görüşlerinin yer aldığı bu klipleri canlı yayında izleyecek. Kliplerle ilgili konuşması da öngörülen programda, ayrıca bazı bakanlar, AK Parti genel başkan yardımcıları, grup başkan vekilleri ve iki büyük kentin belediye başkanlarının da yer aldığı klip de yayınlanacak.
Programın tanıtım filminde, Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Kenan Işık, Acun Ilıcalı, Fatih Terim ve Hidayet Türkoğlu gibi isimler Başbakan Erdoğan'ı anlatıyor. Sanatçılardan Kenan İmirzalıoğlu'nun, tanıtım filminde, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı bana geri dönüş yaptıysa ki, herhalde binlerce kişi aramıştır, bir durup düşündüm, bir utandım, oradan kendime bir ders çıkardım" nbsp;şeklindeki sözleri dikkati çekiyor.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...