Başbakan Erdoğan: Eski bakanın da kaseti var

Başbakan Erdoğan: Eski bakanın da kaseti var

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan 30 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Ordu'da vatandaşlara seslendi.

Başbakan Erdoğan, "Benimle yıllarca birlikte olan, Genel Başkan Yardımcısı yaptığım, bakan yaptığım kişi, Ordu'ya belediye başkan adayı yapmadım diye partiden ayrıldı" dedi.

Erdoğan satır başları ile şunları söyledi:

1950 seçimlerinde iki CHP'li kente geliyor ayakları çamur olduğu için bucak müdürünü tahkir ediyorlar. Sonra da köylere verilenleri söylemek için bucak müdürüne soruyorlar. Bucak Müdürü de "Efendim her köye 6 oklu bir bayrak verdiniz" diyor.

İDRİS NAİM ŞAHİN'E SERT TEPKİ

Benimle yıllarca birlikte olan, Genel Başkan Yardımcısı yaptığım, bakan yaptığım kişi, Ordu'ya belediye başkan adayı yapmadım diye partiden ayrıldı. Ancak onun da Pensilvanya'dan korkusu var. Kasetlerle CHP ve MHP'yi dizayn ettiler. nbsp; Şimdi CHP Türkçe olimpiyatlarına gidelim diyor. Bence çok güzel olur. Hatta orada Pensilvanya'nın askerleriyiz desin.

-Ordu merkezdeki belediye başkanı ne yaptı. Bunların yapılarında millet aşkı yok, hizmet aşkı yok. Çöplerin olduğu bir Ordu değil, susuz bir Ordu değil. Size hizmet getirecek bir Ordu. Bu da AK Parti ile mümkün. Ordu'nun kenarındaki çöp dağını görünce eyvaah dedim. Çöpe mi oy vereceğiz, geleceğe mi oy vereceğiz. İstanbul'da bir zamanlar çöp dağları vardı. 39 kişi hayatını kaybetti. İşte CHP bu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...