Başbakan Erdoğan, 'Eşim ve Çocuklarım beni affetsin'

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan, 'Eşim ve Çocuklarım beni affetsin'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan, İstanbul 2020 olimpiyatlarına katılmak için Arjantin'de sunum gerçekleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a ve spora olan sevdamı ortak bir meşale altında hem de olimpiyat meşalesi altında birleştirmek her zaman en büyük hedeflerimden biri oldu" dedi. Erdoğan, "2020 olimpiyatlarının, gençlerin ülkesi Türkiyede, 8 bin yıllık tarihi olan barış ve hoşgörü şehri İstanbulda kıtaların buluştuğu bu kadim şehirde gerçekleşmesi olimpiyat ruhuna uygun bir karar olacaktır" diye konuştu. nbsp;Başbakan Erdoğan, "Halkının çoğunluğu Müslüman olan Türkiye'de yapılacak olimpiyatlar, hiç kuşkusuz hem barışa susamış bölgemize hem de dünyaya verilecek en anlamlı, en etkili mesaj olacaktır. Türkiye olimpiyat ruhunun ve olimpiyat hedefinin arkasındadır" dedi.
Başbakan Erdoğan, 'Hoşgörü şehri İstanbul'dan samimi bir selam göndermek istiyoruz. Çocukluk yıllarımdan beri lisanslı bir futbolcu olarak spor aşkını hep içimde yaşattım. Eşim ve çocuklarım beni affetsin spora ve İstanbul'a bir aşkla bağlandım. İstanbul aşkı beni belediye başkanlığına kadar taşıdı.' diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...