Başbakan Erdoğan Emine hanımla aşkını anlattı

Başbakan Erdoğan Emine hanımla aşkını anlattı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan Emine Erdoğan'la ilk göz göze geldiği anı anlattı. Biz birbirimize bir aşık olduk pir aşık olduk. dedi.

Başbakan Erdoğan, kendi hayat hikayesinin anlatıldığı programda eşi Emine Erdoğan 'a olan aşkını bu sözlerle anlattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beyaz TV'de kendi hayatının anlatıldığı "Usta'nın Hikayesi" programına katıldı. Erdoğan, programda özel hayatıyla ilgili birçok soruya yanıt verdi. Eşi Emine Erdoğan'a olan aşkını anlatan Erdoğan, "Biz bir aşık olduk, pir aşık olduk, öyle de devam ediyoruz" ifadesini kullandı. Erdoğan, evliliği ve eşi Emine Erdoğan ile ilgili şunları söyledi, "Tasarımcılık yönü ve duruşu dikkatimi çekti şu anda elektiriklenme diye ifade edilen benim aşık olma durumum meydana geldi. Ben aşkı şöyle tanımlarım; birine aşık olduğunda kaybolursun. Biz bir aşık olduk pir aşık olduk, hala da devam ediyorum. Evlendiğimiz günden bu güne siyasi müdahalem içinde bir gün olsun niye geç geldin demedi bana birkez büyük kızım öyle bir serzenişte bulundu. Bir gece yatak odamızın kapısına 'babacım bir gece de bize ayır' demiş duygulandım. Fakat bütün yavrularımla aynı istikamete baktım. Eşimin bu anlamda çok büyük bir yükü alması işimizi rahatlattı ama önümzü açtı. Torunların tadı da başka. Çocuklarıma da söylüyorum 'en az 3 beni mahcup etmeyin' diye..."

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...