Başbakan Erdoğan dakikalarca ayakta alkışlandı

Başbakan Erdoğan dakikalarca ayakta alkışlandı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda söylediği 'Bu Türkiye'nin istiklal mücadelesidir" sözü ayakta alkışlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşması sırasında söylediği "Bu süreç, yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesi sürecidir" sözü partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
İşte Erdoğan'ın o sözleri:Başbakan Erdoğan, "Yeni süreç yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesidir. Bu kadar önemli. Bu süreç faiz lobisinin Türkiye'den son darbesini yiyeceği süreçtir. Millet bizimle milletin hayır duası bizimle. Bırakın onlar manşetleriyle ihanet içinde olsunlar. İğrenç sitelerinde kasetleriyle boğulsunlar. Biz bedduaya lanet duaya evet diyeceğiz. Biz beddualarla değil dualarla yetiştik ve arif alim olan insanlara beddua değil dualar yakışır o insanlara ıslah ifadesini kullanmak bile yakışmaz ama görünüyor ki iş şirazesinden çıkmış. bize milletimizin hayır duası yeter. Filistinli kardeşlerimizin, Somalili yoksulların garip gurebanın duası yeter. Oradaki Suriye'deki masum çocukların arşı inleten duası yeter. Allah bize yeter" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...