Başbakan Erdoğan, 'Burası ne Mısır'dır, ne Suriye'dir'

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan, 'Burası ne Mısır'dır, ne Suriye'dir'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan, sandıktan netice alamayanların, milletin huzurunu kaçırmaması gerektiğini belirterek, 'Burası ne Mısır'dır, ne Suriye'dir' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sandıktan netice alamayanların, başka yollara başvurarak milletin huzurunu kaçırmaması gerektiğini belirterek, "Burası ne Mısır'dır, ne Suriye'dir" dedi. Başbakan Erdoğan, Türkiye'de sandık sonuçlarını ayaklar altına ama döneminin kapandığını belirterek, "Halka rağmen iktidar mümkün değildir" diye konuştu. Başbakan Erdoğan, geçen ekim ayından itibaren anamuhalefet partisinin bazı milletvekillerinin içinde olduğu bir kirli senaryonun Türkiye'de sahnelenmek istendiğini ifade ederek, nbsp;"Bir kirli el maalesef anamuhalefet partisi milletvekillerini maşa olarak kullanıp, Türkiye'de huzursuzluk çıkarmak istiyor" dedi. nbsp;Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı ağır acıları bir daha yaşamamasını istediklerini belirterek, "Kahramanmaraş'ın, Çorum'un, Sivas'ın, Gazi Mahallesinin o derin acılarını o büyük acılarını bize tekrar yaşatmak isteyenlerin tuzaklarını tek tek bozmak zorundayız" dedi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...