Başbakan Erdoğan, 'Allah'ın izniyle geri adım atmayacağız'

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan, 'Allah'ın izniyle geri adım atmayacağız'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu.

Başbakan Erdoğan, "Hiçbir tehdite boyun eğmeyeceğiz. Siz arkamızda olduğunuz müdetçe Allah'ın izniyle geri adım atmayacağız. Haktan ve hak mücüadelesinden asla ayrılmayacağız" dedi. nbsp;Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'ndeki toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbir tehdite boyun eğmeyeceğiz. Siz arkamızda olduğunuz müdetçe Allah'ın izniyle geri adım atmayacağız. Haktan ve hak mücüadelesinden asla ayrılmayacağız. istedikleri kadar çirkin yola tevessül etsinler, istedikleri kadar kirli ittifakların içine girsinler. Türkiye'de artık söz artık milletindir, karar milletindir, yetki milletindir" ifadelerini kullandı.
Hesabı olanlar seçimde millete görsünler
"Kimin ne hesabı varsa, kendilerine güveniyorlarsa 30 Mart'ta seçim var, o seçime girsinler hesabı orada milletle görsünler" diyen Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti: "Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de biz müsade etmeyiz, göz yummayız. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir, milletin çiğneneceği, kararlarının yok sayıldığı bir kabile devleti değildir. İçeriden ve dışarıdan hiç kimse benim ülkemi karıştıramaz, benim ülkemde çirkin tuzaklar kuramaz."


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...