Başbakan Diyarbakır'da: İzin vermeyeceğiz

Düzenleyen:
Başbakan Diyarbakır'da: İzin vermeyeceğiz

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, "Büyük Kudüs Mitingi"nde konuştu. Yıldırım, "Hiçbir şeytani şebeke bu ülkenin çocuklarını dağa çıkaramayacak" dedi.

İşte Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları;

Hiçbir şeytani örgüt bu ülkenin analarına bir daha gözyaşı döktüremeyecek. Hiçbir şeytani şebeke bu ülkenin çocuklarını dağa çıkaramayacak. Bütün vatandaşlarımızın hukukuna sımsıkı sahip çıkacağız.Terör örgütü PKK'yı söküp attık, şimdi sıra terör örgütü sevicileri sandığa gömme zamanı.

Filistinlileri katleden İsrail devletine göndermede bulunan Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle:Ey mukaddesat  bilmeyen,ey peygamber hatırası dinlemeyen zalimler, biliniz ki zulümle abat  olunmaz.Hiçbir şeytani örgüt bu ülkenin analarına bir daha  gözyaşı döktüremeyecek. Hiçbir şeytani şebeke bu ülkenin çocuklarını dağa  çıkaramayacak. Bütün vatandaşlarımızın hukukuna sımsıkı sahip çıkacağız.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...