Başakşehir’de kaçak göçmen ihbarı ekipleri harekete geçirdi: Kıskıvrak yakalandılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Başakşehir’de kaçak göçmen ihbarı ekipleri harekete geçirdi: Kıskıvrak yakalandılar

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da gece saatlerinde Başakşehir’de vatandaşların, sokak arasına minibüslerle bırakıldığı iddia edilen çok sayıda düzensiz göçmen ihbar sonrası ekipler düğmeye bastı. Ekiplerin yakaladığı bazı kişilerin vücudunda yara izleri olduğu ve yürümekte zorlandığı da iddia edildi.

Sokağa minibüslerle bırakılan düzensiz göçmenleri vatandaşlar ihbar etti. Dün gece saatlerinde Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’nde gerçekleşen olayda idiaya göre, gece geç saatlerde minibüslerle sokak arasına çok sayıda kaçak göçmen bırakıldı. Bir vatandaşın fark edip polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

VÜCUTLARINDA YARA OLDUĞU İDDİASI

Ekipler kaçak göçmenleri yakalayarak emniyete götürdü. Şahısların yakalanarak polis araçlarına bindirilmesi cep telefonu kameraları ile görüntülendi. Görüntülerde, bazı kişilerin vücutlarında yara olduğu ve yürümekte zorlandığı görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...