Başakşehir'de hastane dönüşü feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Başakşehir'de hastane dönüşü bir araca, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen otomobil çarptı. Kazanın etkisiyle araç takla attı ve 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Hastane dönüşü yaşanan olay adamı canından etti. Kaza sabah erken saatlerde Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi önünde yaşanan korkunç kazada hastaneden çıkan 34 FBE 182 plakalı hafif ticari araca, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen başka bir otomobil çarptı.

Kazanın şiddetiyle takla atan 34 FBE 182 plakalı araçta bulunan Ferhat Abul hayatını kaybetti, akrabaları Adem Abul ve Muhittin Abul ise yaralandı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsünün ise olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ferhat Abul'un cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatan polis ekiplerinin kaçan sürücünün yakalanması için çalışmaları sürüyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...