Barışmak için gittiler, kurşuna dizildiler!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Adana'da bir gurup husumetli olduğu diğer guruba barışma bahanesi ile tuzak kurdu. Şahıslar kavgalı oldukları diğer gurubun üyelerini barışmak için getirttiği yerde kurşuna dizdi.

Adana'da sıcak saatler! Aralarında husumet olduğu öğrenilen iki gurup barışmak için anlaştı. Ancak bir gurubun diğerine tuzak kurduğu sonradan çıktı. Olay, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde yaşandı.

Barışmak için gittiler, kurşuna dizildiler!

BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDILAR, TARADILAR

Bayram O., Adem O. ve Murat Ç., aralarında husumet bulunan kişilerle barışmak için anlaştıkları sokağa geldi. 3 kişi burada kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda kurşun yağmuruna tutulan 3 kişi yaralandı. Silah sesleri üzerine vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Barışmak için gittiler, kurşuna dizildiler!

1'İ AĞIR 3 YARALI VAR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Yaralılardan Murat Ç’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...