Barışmak için çağırdığı yengesini öldürüp akrabalarını rehin aldı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Barışmak için çağırdığı yengesini öldürüp akrabalarını rehin aldı!

GÜNDEM Haberleri

Hatay’ın Payas ilçesinde aile bireyleri ile aralarında husumet bulunan şahıs barışmak için çağırdığı işyerinde yengesini tabancayla öldürdü. Zanlı ardından odada bulunan 2 akrabasını da rehin aldı.

Hatay'da H.K. (45) kardeşleri ile aralarındaki husumeti sona erdirmek ve barışmak için aile bireylerini işyerine çağırdı. Bir süre sonra H.K. kardeşinin eşi 2 çocuk annesi İnci Bağış Karakuş ile tartışmaya başladı.

Barışmak için çağırdığı yengesini öldürüp akrabalarını rehin aldı!

YENGESİNİ VURDU, AKRABALARINI REHİN ALDI

Öfkeli adam daha sonra yanında bulunan tabanca ile yengesine ateş açtı, talihsiz kadın ağır yaralandı. H.K daha sonra odada bulunan aile bireyinden 2 kişiyi rehin aldı.

ÖZEL HAREKAT KURTARDI

Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda ekip edilirken odada rehin tutulan 2 kişi özel harekat polislerinin operasyonu ile kurtarıldı. Kanlar içinde yatan İnci Bağış Karakuş'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alına H.K. emniyete götürülürken, yenge Karakuş'un cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...