Barış Atay'dan DHKP/C destekçisi Grup Yorum'un konserine davet

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Barış Atay'dan DHKP/C destekçisi Grup Yorum'un konserine davet

GÜNDEM Haberleri

Türkiye İşçi Partisi (TİP) vekili Barış Atay kameralar karşına geçerek, DHKP/C terör örgütü ile organik bağı İçişleri Bakanlığı'nca kanıtlanan Grup Yorum'un Almanya'daki konseri için destek isteyerek, "Bu dönemde devrimci dayanışma hiç olmadığı kadar önemli. Dostlarla dayanışma içerisinde olmanızı bekliyoruz" dedi.

Daha önce İçişleri Bakanlığı'nca müzik ve sanat üzerinden örgütsel faaliyet yürüten DHKP'nin sözde müzik grubu Grup Yorum ile arasındaki organik bağ gözler önüne serilmişti.

İçişleri Bakanlığı'nın ifadesiyle, 'kendisini öğrenci ve gençlik hareketi ya da sanatsal faaliyetler etrafında şekillenen ve ‘özgürlük’ arayışında bulunan mağdur bir yapılanma şeklinde lanse etmeye çalışan' DHKP/C destekçisi Grup Yorum şimdi de Almanya'da konser vermeye hazırlanıyor.

Türkiye İşçi Partisi milletvekili Barış Atay da bu konser için takipçilerinden konsere katılım yaparak destek olmalarını istiyor.

GRUP YORUM'A DESTEK MESAJI

Terör yandaşı Grup Yorum'un konserini duyurmak amacıyla kamera karşına geçen Barış Atay, Grup Yorum üyelerinden de 'dostlar' diye söz etti.

'DOSTLARLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLMANIZI BEKLİYORUZ'

Atay, şöyle konuştu:

"Grup Yorum'un uzun yıllardır Türkiye'de ve aslında birçok ülkede yaşadığı baskıların farkındasınız. Bu dönemde devrimci dayanışma hiç olmadığı kadar önemli. Hep beraber orada olmanızı temenni ediyorum. Dostlarla dayanışma içerisinde olmanızı bekliyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...