Balıkesir'de zincirleme kaza, yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Balıkesir'de zincirleme kaza, yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'de otomobil, kamyonet ve çöp kamyonunun karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası yolda trafik aksadı ulaşım tek şeritten sağlandı. Öte yandan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çanakkale karayolunun Kadıköy Mahallesi yakınlarındaEdremit Belediyesine ait A.A.'nın (43) kullandığı çöp kamyonu aynı yönde ilerleyen M.D. (37) idaresindeki otomobile, ardından da T.A. (30) yönetimindeki ticari araca çarptı.

Balıkesir'de zincirleme kaza, yaralılar var

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada yaralanan otomobil sürücüsü M.D., 8 yaşındaki E.D. ile 11 yaşındaki B.D. ve çöp kamyonunun sürücüsü A.A., 112 ambulansları ile Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi.

Balıkesir'de zincirleme kaza, yaralılar var

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken kaza nedeniyle kara yolunda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kaza ile ilgi soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...