Balıkesir'de yolcu dolu otobüs kaza yaptı! 2'si ağır 44 yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Balıkesir'de yolcu dolu otobüs kaza yaptı!  2'si ağır 44 yaralı var

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'de, İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı beton mikserine çarptı. Korkunç kazada sürücü ve muavinin ağır yaralanırken, 42 yolcu hastaneye sevk edildi. Kaza sonrası trafik tek şeritten sağlandı.

Yolcu dolu otobüs gece saatlerinde kaza yaptı, ortalıkı savaş alanına döndü. İstanbul yönüne seyir halindeki A.K idaresindeki yolcu otobüsü, gece saatlerinde Karesi ilçesi kırsal Fethiye Mahallesi mevkisinde M.S.G'nin  kullandığı beton mikserine arkadan çarptı.

SÜRÜCÜ VE MUAVİNİN DURUMU AĞIR

Sürücüler ile otobüsteki muavin, yedek şoför ve 41 yolcunun yaralandığı kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan otobüs sürücüsü A.K ile muavin E.M'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yolda bir süre tek yönden sağlanan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...