Balıkesir'de silahlı çatışma, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Balıkesir'de silahlı çatışma, çok sayıda yaralı var

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile silahlarla çatıştı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmada gözünden, başından, karnından, bacağından vurulan 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Bandırma'da aralarında husumet olan iki aile arasında silahlı kavga çıktı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Uzun namlulu silahlar ile ateş edilmesi sonucunda Ozan A. (26) sırtından, Ahmet D. (36) sol bacağından, Ali V. (41) sağ gözünden, Necati V. (38) başından ve karın bölgesinden, Kerem Mert Ö. (31) ve Sezer A. (27) bacağından vuruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edilirken yaralılar Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Ozan A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

POLİS ZANLILARI HASTANEYE GELİRKEN YAKALADI

Olay yerinden araçlarıyla kaçan zanlılardan Ali V. yaralı olduğundan dolayı hastaneye getirildi, Tufan V. (43) ve Uğur V. (35) polis ekipleri tarafından hastane yakınına park halinde olan aracın içinde yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekipleri çatışma için inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...