Çeşmeden çamur akıyor: Salgın hastalıktan korkuyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Balıkesir'de son 3 aydır çeşmelerden çamur akıyor. Yerel halk salgın hastalıktan korkuyor. Vatandaşlar, Erdek Belediyesi Başkanı Burhan Karışık'ı göreve davet etti.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde son 3 aydır neredeyse tüm mahallelerin çeşmelerinden çamur akıyor.

Erdek'te çeşmelerden çamur akması, tatile gelenlerin ve yerel halkın tepkisine yol açtı. Kimi vatandaş çeşmesine bağladığı pamuk ya da bez ile önlem almaya çalışsa da başarılı olamadı.

Çeşmeden çamur akıyor: Salgın hastalıktan korkuyoruz

Vatandaşların cep telefonu ile görüntüledikleri çeşmeden akan suyun adeta çamur olarak aktığı görüldü.

BELEDİYE BAŞKANI KARIŞIK'I GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Dişlerini fırçalayamadığını ve çamaşırları bu pis su ile yıkadıklarını ifade eden vatandaşlar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Baski Müdürlüğüne tepki gösterdi. Vatandaşlar, Erdek Belediyesi Başkanı Burhan Karışık'ı göreve davet etti.

Çeşmeden çamur akıyor: Salgın hastalıktan korkuyoruz

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 3 aydır bu duruma sessiz kalırken, altyapının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olduğunu belirterek, Erdek halkını aylardır bu durumla baş başa bırakmış durumda.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...