Balıkesir Belediye Başkanı'ndan istifa açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
Balıkesir Belediye Başkanı'ndan istifa açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / Habertürk

Habertürk TV'nin haberine göre; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Görevimin başındayım, istifa yok" açıklamasında bulundu.

Uğur, "Cumhurbaşkanı ile görüşmem olmadı" dedi. Dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile de görüştüğü dile getiriliyordu.

"CEVAP VERMEKTEN BIKTIM"
Habertürk'e konuşan Edip Uğur, "Ne istifa ettik, ne Cumhurbaşkanımızla görüştük. Hepsi asparagas haber, uydurulmuş haber. Çünkü ben de artık cevap vermekten bıktım.

"HANIMI BİLE İNANDIRAMIYORUM"
Hanımı bile inandıramıyoruz. Bana diyor, 'Cumhurbaşkanı ile görüşüyorsun, bize haber vermiyorsun.' Ben de 'Yok öyle bir şey.' diyorum. 'Bütün televizyonlarda resmin çıkıyor, altyazılar geçiliyor' diyor. Böyle bir şey söz konusu. Türkiye Belediyeler Birliği'nin kongresi var. Kongreye geldik." şeklinde konuştu

Uğur, yazılı açıklamasında şunları söylemişti:

"Ben istifa etmiyorum, siz görevden alın. Görevden alırsanız partiden istifa eder, yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam ederim" dediği yönündeki haberlere ilişkin Uğur "Tamamen masa başında uydurulmuş bir kurgudan ibarettir. Söz konusu haberleri yayınlayarak bir itibar suikastına imza atmaya çalışanlar hakkında yargı yoluna başvurduğumuzun ayrıca bilinmesini isterim. 17 yıldan bu yana AK Parti'mizin bütün kademelerinde görev yapan bir nefer olarak olarak, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığımız kutlu yolculuğumuza ilk günkü aşk ve şevk ile devam ettiğimizi milletimize saygı ile duyuruyorum."

.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...