Bakırköy'de yürekleri ağza getiren kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakırköy'de yürekleri ağza getiren kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi

GÜNDEM Haberleri

Bakırköy'de seyir halindeki tır, otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, trafik tek şeritten sağlanıyor.

İstanbul Bakırköy'de yaşanan korkunç kazada seyir halindeki bir tır, yoldan geçmekte olan bir otomobilin üzerine devrildi. Bakırköy Rauf Orbay Caddesi Florya istikametinde yaşanan kazada  Ataköy istikametinden Florya yönüne giden sürücü S.Ö. idaresindeki 59 AB 925 plakalı tır şoförü yüksekliği hesaplayamayınca dorseyi alt geçide çarptı.Çarpmanın etkisiyle tırın dorsesi, yan şeritte bulunan S.S.D. yönetimindeki 34 VY 4343 plakalı otomobilin üstüne devrildi. 

HAFİF SIYRIKLARLA KAZAYI ATLATTI

Otomobil sürücüsü ve tır sürücüsü kendi imkanlarıyla araçlardan çıktı. Tır sürücüsü S.Ö, kazayı yara almadan atlatırken, otomobil sürücüsü ise hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Otomobil sürücüsü tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırılırken kaza nedeniyle Florya istikametine yaklaşık 2 saat boyunca trafik tek şeride düşürüldü. Araçlar çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı. Otomobil tamamen hurdaya dönerken, kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...