Bakanlık açıkladı! Bayramda ücretsiz olacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Bakanlık açıkladı! Bayramda ücretsiz olacak

GÜNDEM Haberleri  / İHLAS HABER AJANSI

Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de bayram tatilinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bu konuya ilişkin duyuru yaptı. Buna göre, Kurban Bayramı'nda ve 15 Temmuz'da Marmaray ile Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; Ankara, İzmir ve İstanbul’da hizmet veren ‘Başkentray, İzban ve Marmaray’ın Kurban Bayramı ve 15 Temmuz’da ücretsiz olacağını duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; Ankara, İzmir ve İstanbul’da hizmet veren raylı ulaşım sistemlerinin Kurban Bayramı’nda ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Bakanlığın resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı'nda ve 15 Temmuz'da; Marmaray, Başkentray, İzban ücretsiz hizmet verecektir. İyi bayramlar!" ifadesi yer aldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...