Bakanlar Kurulu sonrası Bozdağ açıkladı: MTV zammı düşürülecek

Düzenleyen:
Bakanlar Kurulu sonrası Bozdağ açıkladı: MTV zammı düşürülecek

GÜNDEM Haberleri

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcücü Bekir Bozdağ, 'MTV artışı yüzde 40'tan aşağıya çekilecek'' dedi.

İşte Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları;

ABD'nin acılarını paylaşıyoruz. ABD'deki saldırıda vatandaşlarımızın bulunup bulunmaması konusuyla yakından ilgileniyoruz

FRANSA'DA TÜRKLERE SALDIRI

BU saldırıyı şiddetle ve hiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 

MTV'NİN MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMESİNE KARAR VERİLDİ

“Cumhurbaşkanımızın dün Meclis resepsiyonunda yaptığı değerlendirme oldu. Farklı kesimlerin de oldu. Bütün bunlar Bakanlar Kurulumuzda ele alındı. Bakanlar Kurulumuz MTV’nin kanun tasarısında öngörülen rakamdan makul bir rakama çekilmesi konusunda karar verdi. Bu konuda Naci Bey gerekli çalışmaları bitirdikten sonra konunun ne kadar aşağı çekileceğini açıklayacak. Konu, yapılan iyileştirmeye göre revize edilecektir” 

'IKBY' AÇIKLAMASI

''Türkiye, IKBY'nin referandum kararı ve uygulanmasından sonra bir dizi tedbir uygulayacağını da açıkladı. Ancak Irak hükümeti ile planlı şekilde uygulayacağız. Aynı şekilde İran ile de. Yeni adımlar önümüzdeki sürede gerektikçe devreye sokulacaktır. Yeni adımlar ne olur önümüzdeki günlerde göreceğiz ilan edeceğiz.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...