Bakanı Selçuk: İSMEK çalışanlarına yönelik muamele kabul edilemez

Düzenleyen:
Bakanı Selçuk: İSMEK çalışanlarına yönelik muamele kabul edilemez

GÜNDEM Haberleri

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk duyurdu: "İSMEK çalışanlarına yönelik muamele kabul edilemez. Bahsi geçen işyerinde bütün yönleriyle incelemek üzere bir iş müfettişimizi görevlendiriyoruz."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin toplantı yaptığı İSMEK’in kadın bölge sorumlularını aşağılayıp taciz ettiği ortaya çıktı. Bekâr olanların ellerini kaldırmalarını isteyen Şişli’nin daha sonra erkek müdüre dönerek “Bunları akşam itfaiyecilerle buluşturun. Bir gece düzenleyin, ne bu böyle herkes bekâr!” ifadelerini kullandığı belirlendi. 

BAKANLIK MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ
Skandal olayla ilgili açıklama yapan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "İSMEK çalışanlarına yönelik muamele kabul edilemez. Bahsi geçen işyerinde bütün yönleriyle incelemek üzere bir iş müfettişimizi görevlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...