''Bakan'a yönelik sık sık suikast istihbaratı alıyoruz''

/ Kaynak: AA
''Bakan'a yönelik sık sık suikast istihbaratı alıyoruz''

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Levent Gümrükçü, haftalık olağan basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Gümrükçü, Davutoğlu'na suikast hazırlığında bulunulduğuna dair çıkan haberler hakkında, "Bakanımızın birçok ziyareti öncesinde sık sık bu tür istihbari bilgiler alıyoruz" dedi. Davutoğlu'na Yunanistan ziyareti sırasında suikasthazırlığında bulunulduğuna dair haberler üzerineGümrükçü, Davutoğlu'nun daha önce Irak, Libya gibi daha zor ziyaretler gerçekleştirdiğini ama asla programını değiştirmediğini anımsatarak, "Bakanımızın birçok ziyareti öncesinde bu tür ihbarlar bize ulaşır, sık sık bu tür istihbaribilgiler alıyoruz" ifadelerini kullandı. Konunun bir gazetede çok detaylı yer alması üzerine Yunan makamlarıyla tekrar görüştüklerini kaydeden Gümrükçü, Yunan makamlarının seyahat öncesi ve esnasında tümgüvenlik önlemlerinin azami düzeyde alındığını teyit ettiklerini belirtti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...