Bakan Zeybekci'nin yeğeni trafik kazasında yaralandı

/ Kaynak: AA
Bakan Zeybekci'nin yeğeni trafik kazasında yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yeğeni İbrahim Zeybekci, Uşak'ta geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yeğeni İbrahim Zeybekci, Uşak'ta geçirdiği trafik kazasında yaralandı. nbsp; Alınan bilgiye göre, kendisinin kullandığı 20 EA 099 plakalı otomobil ile Denizli'den İstanbul'a giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ağabeyinin oğlu İbrahim Zeybekci, Banaz ilçesine bağlı Susuz köyü yakınlarında kaza yaptı.

Otomobilinin şarampole devrilmesi sonucu yaralan Zeybekci, ambulansla Banaz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Omurgalarından birinde çatlak tespit edilen Zeybekci, burada yapılan müdahalenin ardından önce Uşak Devlet Hastanesine, daha sonra da Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. İbrahim Zeybekci, tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

Uşak Valisi Seddar Yavuz, "İbrahim Zeybekci, Denizli'den İstanbul'a giderken Uşak'ta tek taraflı bir trafik kazasında hafif yaralandı. Uşak Devlet Hastanesine giderek ziyarette bulundum. Belinde küçük bir yaralanma mevcut ama doktor, kalıcı bir hasar olmadığını söyledi. Sayın Bakanımızı telefonla arayarak bilgilendirdim" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...