Bakan Zeybekci, kuzeninin cenazesine katıldı

Bakan Zeybekci, kuzeninin cenazesine katıldı

GÜNDEM Haberleri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kalp krizinden ölen avukat kuzeni 47 yaşındaki Halil Önder Kırdök'ün Aydın'daki cenaze törenine katıldı.

Ankara Barosu avukatlarından Halil Önder Kırdök, geçen çarşamba günü kalp krizinden yaşamını yitirdi. 1998 yılından bu yana Ankara'daki bir şirkette Başhukuk Müşaviri olarak Danışmanlık yapan ayrıca şirketin İcra Kurulu'nda da yer alan Kırdök için Aydın'ın Efeler İlçesi'nde tören düzenlendi.

Törene Kırdök'ün kuzeni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, MHP Aydın Milletvekili Adayı Fevzi Köse, DP Efeler İlçe Başkanı Ramazan Mutlu, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Beycamii'nde ikindide kılınan namazın ardından Halil Önder Kırdök'ün cenazesi Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bakan Zeybekci, kuzeninin cenazesine katıldı

Halasının oğlunun cenazesi için kentte geldiğini söyleyen Bakan Zeybekci, başsağlığı dileklerini kabul etti. Bakan Zeybekci, törenin ardından kentten ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...