Bakan Yılmaz'dan bedelli askerlik açıklaması

Bakan Yılmaz'dan bedelli askerlik açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Bedelli askerlikle ilgili yaş ve ücret spekülasyonlarını yalanlayan Bakan İsmet Yılmaz, 28 yaş ve ücretle ilgili belirlenen bir çalışma olmadığını söyledi.

Bedelli askerlikle ilgili yaş ve ücret spekülasyonlarını yalanlayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 28 yaş ve ücretle ilgili belirlenen bir çalışma olmadığını söyledi. nbsp;Bolu Abant Tabiat Parkı'nda Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediği toplantıya katılan Bakan Yılmaz'a en çok sorulan soru bedelli askerlik oldu. nbsp;12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevi devralmasının ardından ilgileneceği ilk konulardan birinin bedelli askerlik olacağını söyleyen Yılmaz şöyle devam etti: " 12'nci Cumhurbaşkanımız bedelli askerlikle ilgili değerlendirmenin bir kez daha yapılmasını ve ondan sonra karar verilmesi gerektiğini söyledi. Yeni dönemde bir değerlendirme yapar, bedelli askerlik olup olmayacağına en doğru şekilde karar verir. Yeni dönemde 'eğer ihtiyaç' var derse tasarı Meclis'e gelir diye düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...