Bakan Yıldız: Biraz daha sabırlı olmamız gerek.

Bakan Yıldız: Biraz daha sabırlı olmamız gerek.

GÜNDEM Haberleri

Enerji Bakanı Taner Yıldız Ermenek'teki son durumu aktardı.

18 işçinin maden kazası sonrası göçük altında kaldığı Ermenek'te arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bakan Taner Yıldız çalışmalar için önlerinde zorlu bir süreç olduğunu belirterek hepimizin sabırlı olması gerekiyor dedi. İşte o konuşmadan satır başları;
"Dünden bugüne suyun merkezine doğru gittikçe önümüzdeki tablonun daha da ağırlaştığını görüyoruz.Orada ağaçların nasıl kesildiği, oradaki işlerin nasıl ihmal edildiğini gördük. Önümüzde günlerce sürebilecek bir çalışmadan bahseder olduk. İşin yoğunluğunu önümüzde görüyoruz. Zamana karşı biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor.
YARIN CENAZELER KALKABİLİR
Dün 2 kardeşimize ulaşmamız sürpriz değildi. İlerlediğimiz her adımda işçi kardeşlerimizle karşılaşmamız mümkün. Son metreye varıncaya kadar bu çalışmalar devam edecek. Bir nevi maden ocağının baştan sona kadar yapıldığını söylersek mübala yapmış olmayız. Adli tıptan raporlar gelirse yarın cenazeleri kaldırırız. Ama her şey Adli Tıp'a bağlı.Bu Başsavcılığımızın yürüttüğü bir çalışma. Ailelerimizn bilgi mahremiyetine dikkat etmemiz lazım. Bütün işçilerimizin otopsi raporları başsavcılıkta olacaktır."


www.turkiyegazetesi.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...