Bakan Yerlikaya'dan Ankara'daki patlamada yaralanan polislere ziyaret: Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki alçak terör saldırısında yaralanan polis memurlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yerlikaya, "Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Yaralı polisleri Cumhurbaşkanımız ile görüştürdük. Teröristlere dünyaya dar ediyoruz. Son terörist kalıncaya kadar, mücadele azimle sürecek." dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki alçak terör saldırısında yaralanan polis memurlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yerlikaya, köşeye sıkışan terör örgütünün düzenlediği alçak saldırıyı "son çırpınışlar" olarak nitelendirdi.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

İlk önce Alim kardeşimizi ziyaret ettik. Morali iyi, kendini çok iyi hissediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüştü. Cumhurbaşkanımız kendisine şifalar diledi. Ona dua etti. Alim son derece gurur duydu. Ailesi ile görüştük.

Oradan Erkan kardeşimizin yanına geçtik. Bugün küçük bir operasyon geçirdi. Operasyonun başarılı geçtiğini öğrendik.

Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz. İçişleri ailemizin her biri ülkemizdeki vatandaşlarımızın her biri onlarla guru duyuyor. Onları yürekten tebrik ediyoruz.

Başhekimimiz, sağlık çalışlanlarımız her biri çok ilgileniyor. Bugün, sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ile birlikte şehit Mikail kardeşimizin cenazesindeydik. Eşi, ailesi, 6 aylık yavrusunu görünce çok duygulandık.

"TERÖRİSTLERİN SON ÇIRPINIŞLARI"

Alçak, hain, terör hiçbir zaman başarılı olamayacak, son çırpınışları... Teröristlere dünyayı dar ediyoruz, dar etmeye de devam edeceğiz. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar, mücadele azimle sürecek. Ankara'mıza tekrar geçmiş olsun diliyorum. DNA testi sonucunda netleşen hain teröristin kimlik bligisini paylaştık. Netleşen her bilgiyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu menfur saldırı girişiminin ardından geçmiş olsun dileklerini ileten, kahramanlarımızı tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.

NE OLMUŞTU?

Dün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuş, 2 emniyet mensubu hafif yaralanmıştı.

Bombalı saldırının failleri hain terörisler, emniyet güçlerince etkisiz hale getirilirken saldırıyı PKK üstlenmişti. 

Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden birinin BTÖ (PKK/KCK) üyesi 'Kanivar Erdal' kod adlı Hasan Oğuz olduğu tespit edilmişti.

İki teröristin Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Avlağa köyünde 24 yaşındaki veteriner teknisyeni Mikail Bozlağan'ı ensesinden vurup şehit ettikten sonra, eylemde kullanılan aracı gasp ettikleri ve Adana üzerinden Ankara'ya geldikleri ortaya çıkmıştı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...