Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: FETÖ’cü Albay Şaban Demiraslan adalete teslim edildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: FETÖ’cü Albay Şaban Demiraslan adalete teslim edildi

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü Albay Şaban Demiraslan'ın yakalanarak adalete teslim edildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz hain darbe girişimine katılan ve  Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında görev yapan FETÖ terör örgütü üyesi Albay Şaban Demiraslan’ın yakalandığını duyurdu. 

Müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü Demiraslan, Aksaray’da düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı.

FETÖ'CÜ ALBAY KISKIVRAK YAKALANDI

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında 15 Temmuz hain darbe girişimindeki eylemlere ilişkin 328 sanığın yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü Albay Şaban Demiraslan yakalanarak adalete teslim edildi." ifadelerine yer verdi. 

Yerlikaya, masum vatandaşların üzerine ateş açmaktan geri durmayan FETÖ’cülerin inlerine kadar girileceği ve hep birini tek tek yakalayarak adalete teslim edeceklerini söyledi.

FETÖ İLE MÜCADELEDE BİLANÇO

FETÖ ile mücadelede bilançoyu açıklayan Yerlikaya, 1 Haziran-26 Eylül tarihleri arasında FETÖ’ye yönelik 1683 operasyonun yapıldığını belirtti.

Operasyonlar kapsamında 2 bin 500 şahıs gözaltına alınırken, 510’u ise tutuklandı.

Bakan Yerlikaya, terör örgütleriyle mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

NE OLMUŞTU?

FETÖ’cü eski Albay Şaban Demiraslan, Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında 15 Temmuz darbe girişimindeki eylemlere ilişkin 328 sanığın yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1707325955558035921

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...