Bakan Yanık: Düzce depremi için 20 milyon TL daha ilave kaynak aktardık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Yanık: Düzce depremi için 20 milyon TL daha ilave kaynak aktardık

GÜNDEM Haberleri

Düzce depremi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 20 milyon TL daha ilave kaynak aktardık" dedi.

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım’da yaşanılan sonrası birçok binada hasar meydana gelmişti. Hükümet, evi hasar gören depremzedelere 90 bin liraya kadar eşya, 30 bin liraya kadar da taşınma yardımı yapılacağını duyurmuştu. Bu yardımlara bir yenisi daha eklendi.

"20 MİLYON TL DAHA İLAVE KAYNAK"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Düzce’de yaşanan depremde zarara uğrayan hanelere ilişkin tespit çalışmalarına devam ediyoruz. Hasar tespit çalışmaları tamamlanan hanelere eşya zararı yardımı yapılabilmesi amacıyla Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 20 milyon TL daha ilave kaynak aktardık” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...