Bakan Varank duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslim ediliyor

- Güncelleme:
Bakan Varank duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslim ediliyor

GÜNDEM Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a ilk Togg'u teslim edeceklerini açıkladı. Öte yandan Bakan Varank, ikinci siparişin ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e teslim edileceğini duyurdu.

Son dakika: Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a ilk Togg'u teslim edeceklerini açıkladı.

Togg’da ilk sipariş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Togg'da ilk siparişi veren Sayın Cumhurbaşkanımıza pazartesi günü aracını teslim edeceğiz. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın Aliyev'den randevu aldık. İkinci aracı da Sayın Aliyev'e teslim etmeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptı.'' ifadesini kullandı.

Bakan Varank duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslim ediliyor

TOGG ÇEKİLİŞİ TAMAMLANDI

Türkiye’nin yerli ve milli ilk otomobili Togg için noter huzurunda çekilen dijital çekilişlerin sonuçları belli oldu. Togg’un Gemlik tesisinde üretilen ve internet kanalları üzerinden ön siparişe açılan ilk model T10X için toplam 117 bin 467 kişi sipariş verdi. Asil ve yedek olmak üzere toplamda 40 bin kişi için çekiliş gerçekleşti. 

TÜRKİYE'NİN OTOMOBİLİ TOGG

Kura çekilişleriyle gündemde olan Togg, özellikleri ve renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Yerli otomobil Togg, iki farklı donanım ve iki farklı batarya seçeneği sunuyor kullanıcılarına. Otomobilin fiyatı da aracın özelliklerine göre farklılık gösteriyor.  “Doğuştan elektrikli”, “doğuştan sürdürülebilir”, ve “doğuştan yeşil” olan Togg, ileri seviye sürüş asistan sistemleriyle de her türlü yol koşulunda güvenli bir sürüş sağlıyor.

(İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...